top of page
iStock-914788012.jpg

Els nostres clients

Per a qui treballem?

A Grup Serveis 08700 Igualada donem cobertura a una àmplia varietat de clients, adaptant-nos a les necessitats específiques de cadascun d'ells per tal de proporcionar el servei més satisfactori possible.

Treballem, principalment, amb:   

iStock-1040527718.jpg

Ajuntaments

Col·laborem amb gairebé tots els ajuntaments de la comarca de l'Anoia, oferint, principalment, serveis de control d'accés per esdeveniments (festes majors, concerts) i de consergeria en edificis públics, entre d'altres.

Fàbriques, campes i altres recintes privats

Prestem serveis a tot tipus d'entitats que gestionen recintes privats, majoritàriament prestant serveis de control d'accés, tant diari com nocturn.

Treballem a plantes de reciclatge, campes, fàbriques, ...

sitting-people-watching-football-in-public-place-at-night.jpg

Facilitem el correcte desenvolupament d'un gran ventall d'esdeveniments (fires de nadal, fires de negocis, concerts, mercats d'antiguitats, curses populars, etc.), mitjançant tasques auxiliars, de control d'accés i de neteja.

Hotels i càmpings

Col·laborem amb diversos hotels i càmpings de tota Catalunya, proporcionant serveis de recepció, control d'accés i neteja.

receptionists-5975962_1920.jpg
modal-portovita-p0.jpg

Urbanitzacions i finques privades

Si les instal·lacions ho requereixen, treballem amb urbanitzacions, comunitats de veïns i finques privades, prestant serveis de consergeria, control d'accés i neteja.

A més, en campanya d'estiu realitzem el control d'accés a piscines.

Ajudem a diversos locals d'oci nocturn (sobretot de la ciutat de Barcelona i la comarca de l'Anoia), facilitant controladors d'accés i auxiliars de serveis que treballen per aconseguir una sessió sense incidències.

iStock-160993259.jpg
bottom of page