top of page
pexels-rafael-guimarães-1060803.jpg

Events, fires i mercats

Què t'oferim?

La realització de qualsevol esdeveniment suposa un gran desafiament per qualsevol entitat que l'organitzi. 

Per aquest motiu, posem a la teva disposició grans professionals amb anys d'experiència que facilitaran en gran mesura el perfecte funcionament de l'event.

D'aquesta manera, et podràs enfocar purament a les teves tasques amb la confiança que tot surtirà com ho havies planejat.

1

Controladors d'accés

Ens encarreguem de controlar les entrades i sortides del recinte, així com d'assegurar-nos del bon funcionament de l'event i les instal·lacions on té lloc.

Una altra de les tasques és controlar l’aforament, perquè mai passi el límit de persones que marca la normativa.

També estarem en contacte amb la seguretat privada del local o, si fos necessari, amb les Forçes i Cossos de Seguretat de l'Estat.

2

Auxiliars de serveis

Oferim servei de personal auxiliar que farà tasques complementàries, per donar suport i ajudar-te a millorar la fluïdesa i atenció dels assistents.

També podrà donar suport a les entrades i sortides del recinte o en el control de normes de comportament mentre s’estigui desenvolupant l'activitat.

En cas d'emergència, contactaràn amb la seguretat privada de l'event o, en cas necessari, amb Forçes i Cossos de Seguretat de l'Estat.

3

Vigilants de seguretat*

Segons el tipus d'esdeveniment es pot requerir la presència d'un vigilant de seguretat degudament habilitat,

Per aquest motiu, treballem amb *convenis amb empreses de seguretat privada que ens facilitaràn aquest personal en cas que sigui necessari.

bottom of page